Коржик з кабачка виходить ну дуже смачним, в міру ситним і ароматним. Він сподобається і діткам, і дорослим. З такого сніданку можна легко розпочати вихідний день.
Готувати такий сніданок із кабачка просто і досить швидко. Бажано використовувати молодий кабачок з тонкою шкіркою та м’яким насінням, тоді його можна не чистити.
Інгредієнти:
Приготування:
250 г кабачка тремо на великій тертці. У молодих кабачків шкіру зверху та насіння в середині очищати не потрібно. У більш зрілих, бажано зрізати шкіру та вибрати насіння.
Терті кабачки трохи солимо, перемішуємо та залишаємо приблизно на 10 хв, щоб вони пустили сік.
За цей час підготуємо решту інгредієнтів. Дрібно нарізаємо невеликий пучок петрушки. Також можна використовувати кріп. 50 г сиру тремо на великій тертці.
Кабачки вже пустили сік, віджимаємо їх рукою від зайвої рідини. Додаємо подрібнену петрушку, яйце і перчимо до смаку. Все перемішуємо.
Сюди ж додаємо 1 ст. л. з гіркого борошна, це 30 г та половину тертого сиру. Знову все добре перемішуємо.
Приготовлену масу викладаємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. Акуратно розрівнюємо по всій сковороді. Зверху коржик посипаємо тертим сиром, що залишився.
Сковороду накриваємо кришкою і готуємо коржик на найменшому вогні. Також такий коржик можна запекти в духовці.
Готовий корж перекладаємо на тарілку і подаємо на стіл.
Смачног!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…