Такі кабачки моя сім’я просто любить! У сезон кабачків готую часто на сніданок. Нічого складного, швидко та дешево – не рецепт, а справжня знахідка! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю дрібненько ріжемо. Розжарюємо сковорідку, додаємо олію і викладаємо нарізану цибулину.
Морквину тремо за допомогою великої тертки, викладаємо на сковорідку та смажимо.
Кабачок тремо на великій тертці і викладаємо до овочів на сковорідку, смажимо.
Перекладаємо у глибоку тарілку. Всипаємо сіль та чорний мелений перець. Розбиваємо курячі яйця і добре все розмішуємо.
Розігріваємо чисту сковорідку з олією і виливаємо яєчно-овочеву суміш. Вирівнюємо по сковороді та готуємо накривши кришкою.
Потім викладаємо сир на половину млинця.
Закриваємо начинку другою половиною млинця та смажимо до готовності під кришкою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…