Такі кабачки моя сім’я просто любить! У сезон кабачків готую часто на сніданок. Нічого складного, швидко та дешево – не рецепт, а справжня знахідка! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 1/2 штуки
- Морква – 1 штука
- Кабачки – 180 г
- Сіль та чорний перець – за смаком
- Яйця курячі – 3 штуки
- Моцарела – 40 г
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Цибулю дрібненько ріжемо. Розжарюємо сковорідку, додаємо олію і викладаємо нарізану цибулину.
Морквину тремо за допомогою великої тертки, викладаємо на сковорідку та смажимо.
Кабачок тремо на великій тертці і викладаємо до овочів на сковорідку, смажимо.
Перекладаємо у глибоку тарілку. Всипаємо сіль та чорний мелений перець. Розбиваємо курячі яйця і добре все розмішуємо.
Розігріваємо чисту сковорідку з олією і виливаємо яєчно-овочеву суміш. Вирівнюємо по сковороді та готуємо накривши кришкою.
Потім викладаємо сир на половину млинця.
Закриваємо начинку другою половиною млинця та смажимо до готовності під кришкою.
Смачного!