А ви готували пиріг на сковороді. Адже іноді буває так, що немає духовки або просто вона вийшла з ладу, а може ви не хочете її вмикати, тому що в квартирі спекотно. А смачного домашнього пирога хочеться завжди. На такий випадок у мене є класний рецепт яблучного пирога на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування:
Готуємо тісто. Збиваємо вінчиком: 2 яйця, щіпку солі та 100 г цукру. Вливаємо 170 мл молока та 30 мл рослинної олії. Перемішуємо.
Окремо змішуємо 300 г борошна та 10 г розпушувача.
Додаємо сухі інгредієнти та замішуємо вінчиком тісто без грудочок.
Наперед наріжте 3-4 яблука. На сковороді (у мене 26 см) розтоплюємо 20 г вершкового масла. Додаємо порізані яблука і тушкуємо близько 3 хвилин, доки яблука не стануть м’якими.
Додаємо до яблук 2 ст.л цукру, корицю до смаку. Трохи тушкуємо.
На яблука виливаємо тісто. Смажимо пиріг під кришкою на невеликому вогні з обох боків.
Перевертаю пиріг за допомогою тарілки. Готовність перевіряємо зубочисткою, вона має бути суха.
Яблучний торт на сковороді готовий. Дуже смачний, пишний та повітряний.
Пиріг на сковороді допоможе, якщо у вас немає духовки. Я часто готую цей пиріг на дачі.
Смачного!
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…