А ви готували пиріг на сковороді. Адже іноді буває так, що немає духовки або просто вона вийшла з ладу, а може ви не хочете її вмикати, тому що в квартирі спекотно. А смачного домашнього пирога хочеться завжди. На такий випадок у мене є класний рецепт яблучного пирога на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування:
Готуємо тісто. Збиваємо вінчиком: 2 яйця, щіпку солі та 100 г цукру. Вливаємо 170 мл молока та 30 мл рослинної олії. Перемішуємо.
Окремо змішуємо 300 г борошна та 10 г розпушувача.
Додаємо сухі інгредієнти та замішуємо вінчиком тісто без грудочок.
Наперед наріжте 3-4 яблука. На сковороді (у мене 26 см) розтоплюємо 20 г вершкового масла. Додаємо порізані яблука і тушкуємо близько 3 хвилин, доки яблука не стануть м’якими.
Додаємо до яблук 2 ст.л цукру, корицю до смаку. Трохи тушкуємо.
На яблука виливаємо тісто. Смажимо пиріг під кришкою на невеликому вогні з обох боків.
Перевертаю пиріг за допомогою тарілки. Готовність перевіряємо зубочисткою, вона має бути суха.
Яблучний торт на сковороді готовий. Дуже смачний, пишний та повітряний.
Пиріг на сковороді допоможе, якщо у вас немає духовки. Я часто готую цей пиріг на дачі.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…