Готуємо простий яблучний пиріг! Усього 15 хвилин і трохи інгредієнтів. Його зможе приготувати кожен. Дуже смачно та швидко. Дивіться, як все просто!
Нам знадобиться 2 яблука. Яблука потрібно почистити від шкірки та нарізати.
На розігріту сковороду додайте 30 г вершкового масла і 30 г цукру. Дайте цукру трохи розчинитись.
Додати яблука. Готуйте на середньому вогні 10-12 хвилин.
Поки яблука готуються, ми приготуємо тісто.
Нам знадобиться 1 яйце, 30 г цукру та 8 г ванільного цукру.
Перемішайте. Цукор має розчинитись. Додайте 30 мл соняшникової олії та 150 г йогурту. Перемішайте. Просійте 140 г борошна і 8 г розпушувача. Ретельно перемішайте.
До яблук додайте 1 чайну ложку кориці. Якщо її не любите, то можете не додавати. Перемішайте. Готуйте ще 2-3 хвилини. Влийте тісто. Поступово його розподіліть. Накрийте кришкою та готуйте 10-12 хвилин.
Зубочисткою перевірте тісто на готовність. Якщо вона залишається сухою, то тісто готове.
Переверніть. Для цього я використовую тарілку. Готуйте на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Пиріг не підгорів! Це карамель! Пиріг присипте цукровою пудрою!
Спробуйте приготувати за цим рецептом! Це дуже смачно та просто!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…