Готуємо простий яблучний пиріг! Усього 15 хвилин і трохи інгредієнтів. Його зможе приготувати кожен. Дуже смачно та швидко. Дивіться, як все просто!
Нам знадобиться 2 яблука. Яблука потрібно почистити від шкірки та нарізати.
На розігріту сковороду додайте 30 г вершкового масла і 30 г цукру. Дайте цукру трохи розчинитись.
Додати яблука. Готуйте на середньому вогні 10-12 хвилин.
Поки яблука готуються, ми приготуємо тісто.
Нам знадобиться 1 яйце, 30 г цукру та 8 г ванільного цукру.
Перемішайте. Цукор має розчинитись. Додайте 30 мл соняшникової олії та 150 г йогурту. Перемішайте. Просійте 140 г борошна і 8 г розпушувача. Ретельно перемішайте.
До яблук додайте 1 чайну ложку кориці. Якщо її не любите, то можете не додавати. Перемішайте. Готуйте ще 2-3 хвилини. Влийте тісто. Поступово його розподіліть. Накрийте кришкою та готуйте 10-12 хвилин.
Зубочисткою перевірте тісто на готовність. Якщо вона залишається сухою, то тісто готове.
Переверніть. Для цього я використовую тарілку. Готуйте на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Пиріг не підгорів! Це карамель! Пиріг присипте цукровою пудрою!
Спробуйте приготувати за цим рецептом! Це дуже смачно та просто!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…