Нове

Просто заливаємо яблука тістом: м’який та дуже смачний яблучний пиріг на сковороді усього за 15 хвилин

Готуємо простий яблучний пиріг! Усього 15 хвилин і трохи інгредієнтів. Його зможе приготувати кожен. Дуже смачно та швидко. Дивіться, як все просто!

Нам знадобиться 2 яблука. Яблука потрібно почистити від шкірки та нарізати.

На розігріту сковороду додайте 30 г вершкового масла і 30 г цукру. Дайте цукру трохи розчинитись.

Додати яблука. Готуйте на середньому вогні 10-12 хвилин.

Поки яблука готуються, ми приготуємо тісто.

Нам знадобиться 1 яйце, 30 г цукру та 8 г ванільного цукру.

Перемішайте. Цукор має розчинитись.  Додайте 30 мл соняшникової олії та 150 г  йогурту. Перемішайте. Просійте 140 г борошна і 8 г розпушувача. Ретельно перемішайте.

До яблук додайте 1 чайну ложку кориці. Якщо її не любите, то можете не додавати. Перемішайте. Готуйте ще 2-3 хвилини. Влийте тісто. Поступово його розподіліть. Накрийте кришкою та готуйте 10-12 хвилин.

Зубочисткою перевірте тісто на готовність. Якщо вона залишається сухою, то тісто готове.

Переверніть. Для цього я використовую тарілку. Готуйте на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Пиріг не підгорів! Це карамель! Пиріг присипте цукровою пудрою!

Спробуйте приготувати за цим рецептом! Це дуже смачно та просто!

Смачного!

Нове

Популярне