Ніжний пиріг мандариновий без духовки і міксера, на приготування тіста йде не більше 5 хвилин. Випічка виходить не суха і для свого набору продуктів дуже смачна.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішати в мисці яйця, сіль та цукор. Цукру я додала 100 г пиріг вийшов у міру солодкий. Якщо ви любите випічку солодку кількість цукру можна збільшити грамів на 30-40.
Додати олію. Влити кефір. Додати соду, перемішати. Соду можна замінити розпушувачем.
Сковорода у мене в діаметрі 26 см, змащу її вершковим маслом і посипаю щіпкою цукру. Викладаю мандарини не щільно один до одного.
Мандарини, що залишилися, можна додати прямо в тісто. Я мандарини відправляю до блендера, подрібнюю. Додаю в тісто лише сік мандаринів.
Додати борошно, перемішати. За консистенцією тісто виходить середньої густоти.
Заливаю мандарини тістом. Накриваю сковороду кришкою. Забираю на плиту.
Готувати на мінімальному вогні, під кришкою приблизно 30 хвилин.
Коли поверхня пирога суха, можна перевертати.
Мені найзручніше перевертати такі пироги за допомогою тарілки. Відправляємо пиріг назад у сковороду верхньою стороною донизу і готуємо ще приблизно 10 хвилин, нагрівання можна трохи збільшити і кришкою не накривати.
Пиріг виходить смачний, ароматний, а готується легко та просто.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…