Навіть не могла подумати, що простий кефір може настільки надати смаку курці. Найпростіший, але в той же час дуже смачний рецепт вечері «на швидку руку». Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску додаємо суміш перців, сіль, будь-яку приправу для курки та копчену паприку або солодку. Часник пропускаємо через прес, вливаємо кефір і добре все перемішуємо до однорідності (щоб усі спеції розчинилися).
Кожен шматок курки проколюємо в кількох місцях.
Повністю занурюємо курку в підготовленій суміші (важливо щоб шматки були добре покриті кефіром). Накриваємо кришкою або харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 12 годин (але якщо потрібно терміново приготувати, потрібно почекати хоча б годину).
Потім перекладаємо шматки курки у форму для запікання (можна обсмажити просто на сковороді).
Накриваємо форму повністю фольгою та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку – на 30 хвилин. Потім акуратно знімаємо фольгу та залишаємо випікатися ще на 15-20 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…