Навіть не могла подумати, що простий кефір може настільки надати смаку курці. Найпростіший, але в той же час дуже смачний рецепт вечері «на швидку руку». Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску додаємо суміш перців, сіль, будь-яку приправу для курки та копчену паприку або солодку. Часник пропускаємо через прес, вливаємо кефір і добре все перемішуємо до однорідності (щоб усі спеції розчинилися).
Кожен шматок курки проколюємо в кількох місцях.
Повністю занурюємо курку в підготовленій суміші (важливо щоб шматки були добре покриті кефіром). Накриваємо кришкою або харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 12 годин (але якщо потрібно терміново приготувати, потрібно почекати хоча б годину).
Потім перекладаємо шматки курки у форму для запікання (можна обсмажити просто на сковороді).
Накриваємо форму повністю фольгою та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку – на 30 хвилин. Потім акуратно знімаємо фольгу та залишаємо випікатися ще на 15-20 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…