Соус складається із простих продуктів, але дає чудовий смак. Страва виходить дуже соковита, яскрава та смачна. І готується вона легко. Соковитість йому надають овочі та соус. Готується легко, просто викладаю овочі з фаршем у форму, заливаю соусом і запікаю в духовці.
Інгредієнти:
Приготування:
Будь-який фарш (у мене зі свинини та курки), доповнюємо подрібненою на великій тертці цибулею, сіллю, меленим перцем, сухарями і добре перемішуємо.
Всі овочі нарізаємо не дуже тонкими кружальцями (баклажан 10 шт., Кабачок 6 шт., Помідор 5 шт.). Кількість може бути будь-якою. У невелику форму з боків викладаємо кружечки кабачка та баклажана, чергуючи один одного.
З фаршу формуємо 6 кульок та закладаємо їх так, щоб вони були з усіх боків перекриті овочами.
Для соусу в миску викладаємо майонез, кетчуп, сушений часник, мелений перець та сіль. Майонез можна замінити сметаною (3 ст. л.), а кетчуп на томатну пасту (2 ч. л.).
Перемішуємо та вливаємо воду. Її треба стільки, щоб соус за консистенцією став схожим на вершки.
Заливаємо соусом овочі з фаршем і відправляємо в розігріту духовку за 180 градусів на 45 хвилин.
За цей час овочі стануть м’якими, фарш повністю приготується, а соус загусне і стане яскравим.
За рахунок овочів та соусу страва виходить соковита. Овочі стають м’якими, але зберігають форму. Фарш теж дуже ніжний. Це гарна і дуже смачна страва.
Смачного!!!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…