Рецепти

Просто та святково: надзвичайно смачне печиво “Сніжок” до чаю

Сьогодні хочу поділитися рецептом ніжного, гарного, розсипчастого печива.

Інгредієнти:

  • Борошно ~ 160-170 г
  • Крохмаль 90 г
  • Цукрова пудра 70 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Яйце 1 шт
  • Розпушувач 1 ч.л
  • Ванілін до смаку
  • Сіль до смаку

Приготування:

Випікати при 180 ° ~ 15 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки

У тарілку для змішування додаю вершкове масло кімнатної температури, висипаю цукрову пудру.

Добре перетираю лопаткою. Маса має посвітлішати. Додаю яйце, сіль та ванільний цукор. Перемішую продукти вінчиком.

Висипаю кукурудзяний крохмаль, перемішую. Додаю борошно і замішую м’яке тісто. Вимішувати тісто треба недовго

Відокремлюю від тіста невеликі шматочки і скачую в кульки.

Викладаю всі кульки на лист, рукою їх не притискаю. Печиво при випіканні трохи розпливатиметься, головне не робити тісто занадто жорстким.

Ставлю печиво в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання приблизно 15 хвилин

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…