Сьогодні хочу поділитися рецептом ніжного, гарного, розсипчастого печива.
Інгредієнти:
Приготування:
Випікати при 180 ° ~ 15 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки
У тарілку для змішування додаю вершкове масло кімнатної температури, висипаю цукрову пудру.
Добре перетираю лопаткою. Маса має посвітлішати. Додаю яйце, сіль та ванільний цукор. Перемішую продукти вінчиком.
Висипаю кукурудзяний крохмаль, перемішую. Додаю борошно і замішую м’яке тісто. Вимішувати тісто треба недовго
Відокремлюю від тіста невеликі шматочки і скачую в кульки.
Викладаю всі кульки на лист, рукою їх не притискаю. Печиво при випіканні трохи розпливатиметься, головне не робити тісто занадто жорстким.
Ставлю печиво в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання приблизно 15 хвилин
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…