Сьогодні хочу поділитися рецептом шарлотки. Це мій улюблений яблучний пиріг. Він виходить повітряний і пишний.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку для змішування розбиваю 4 яйця, додаю цукор, сіль та ванільний цукор. Збиваю міксером приблизно 3-4 хвилини до білої пишної маси.
Висипаю розпушувач та частину борошна, перемішую міксером недовго. Додаючи борошно, що залишилося, знову перемішую.
Яблука почистила, вийняла серединки і нарізала на скибочки. Нарізані яблука додаю до тіста, перемішую.
Виливаю тісто у підготовлену форму.
Посипаю пиріг корицею. Зручно насипати корицю через дрібне сито. Можна також додати корицю відразу в яблука
Ставлю пиріг випікатися у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Час випікання приблизно 50 хвилин.
Пиріг готовий! Перш ніж його нарізати, треба дати пирогу охолонути.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…