Сьогодні хочу поділитися рецептом шарлотки. Це мій улюблений яблучний пиріг. Він виходить повітряний і пишний.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку для змішування розбиваю 4 яйця, додаю цукор, сіль та ванільний цукор. Збиваю міксером приблизно 3-4 хвилини до білої пишної маси.
Висипаю розпушувач та частину борошна, перемішую міксером недовго. Додаючи борошно, що залишилося, знову перемішую.
Яблука почистила, вийняла серединки і нарізала на скибочки. Нарізані яблука додаю до тіста, перемішую.
Виливаю тісто у підготовлену форму.
Посипаю пиріг корицею. Зручно насипати корицю через дрібне сито. Можна також додати корицю відразу в яблука
Ставлю пиріг випікатися у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Час випікання приблизно 50 хвилин.
Пиріг готовий! Перш ніж його нарізати, треба дати пирогу охолонути.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…