Смачні оладки з начинкою подобаються і дорослим і дітям. Дуже просто готуються.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачок натираємо на великій тертці. Додаємо яйця, болгарський перець, петрушку, молоко, сіль, базилік, хмелі-сунелі та все перемішуємо. Потім додаємо борошно і знову перемішуємо. Маса повинна вийти, як густа сметана. Додаємо в тісто олію.
Сковороду ставимо на плиту на середній вогонь і змащуємо олією.
Ложкою викладаємо на розігріту сковороду невеликі оладки.
У середину кожної оладки кладемо натертий на великій тертці сир.
Зверху сир заливаємо тістом. Обсмажуємо оладки із двох сторін до золотистого кольору під кришкою. Головне стежити, щоб вогонь був невеликий і оладки пропеклися.
До таких оладок чудово підходить соус: сметана, часник, зелень, сіль, спеції за смаком.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…