Відмінний варіант пирога на дачі або для тих, хто не має духовки і міксера. Дуже просто, швидко та смачно! Пробуємо?
Інгредієнти:
- яблука 2 шт.
- яйця 2 шт.
- цукор 2 ст.л.
- ванільний цукор 0,5 ч.л.
- борошно 2 ст.л.
- розпушувач 1 ч. л.
- цукрова пудра для прикраси
- вершкове масло для сковороди 10-20 г
Приготування:
У миску відправляю яйця, додаю цукор, ванільний цукор і добре перемішую віночком. Додаю муку, розпушувач і все перемішую.
Яблука очищаю від шкірки та нарізаю кубиками. Все перемішую.
Сковороду розігріваю та змащую вершковим маслом. Викладаю тісто і розрівнюю лопаткою.
Смажу на повільному вогні. Коли низ пирога стане рум’яним, накриваю пиріг тарілкою, перевертаю сковороду і викладаю пиріг з тарілки на сковороду. Накриваю кришкою та продовжую смажити на повільному вогні. Готовий пиріг прикрашаю цукровою пудрою.
Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Смачного!