Смачніше Ви ще не куштували! Зараз сезон кабачків, раджу приготувати цю страву. Тісто замішувати не потрібно, все настільки просто, що таку смакоту можна готувати хоч щодня. Тим більше що приготування займає мінімум часу. Ви навіть уявити не можете як же це смачно! Приготуйте один раз і ви готуватимете постійно. Навіть тим хто не любить кабачки, ця страва припала до смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Починаємо з того, що кабачки миємо, відрізаємо все зайве. Натираємо на великій тертці. У мене кабачки молоденькі, шкіру не чищу.
Солимо, перемішуємо, залишаємо на 15 хвилин.
Один болгарський перець чистимо і нарізаємо на кубики.
З кабачків віджимаємо сік. Болгарський перець відправляємо до кабачків.
На великій тертці натираємо кілька сосисок. Можна взяти ковбасу до смаку.
Вже на дрібній тертці натираємо один два зубчики часнику, дивіться до смаку
Додаємо яйця. Один жовток поки що залишимо.
Добре все перемішуємо. Додаємо спеції до смаку, я додала хмелі-сунелі, і ще раз перемішуємо.
Форму для випічки застилаємо пергаментом і зверху лавашем
Викладаємо нашу начинку. Її необхідно поділити на 3 частини. Розрівнюємо.
На великій тертці натремо сир. Я беру моцарелу і твердий сир. Невеликий пучок петрушки подрібнимо ножем і додамо до сиру.
Добре перемішуємо.
Викладаємо сирну суміш на начинку та накриваємо лавашем. Так робимо тричі.
Наприкінці краї лаваша загортаємо.
До жовтка додаємо ще одне яйце і перемішуємо вилочкою. Змащуємо зверху.
Посипаємо кунжутом і відразу ж відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 180 С на 40-45 хвилин. Розмір моєї форми 24 на 24 сантиметри.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…