Готую на вечерю дуже смачну та просту картопляну запіканку. Просто натираємо на тертці картоплю і додаємо фарш. Запіканку готуємо у духовці, поставили запікатися та пішли робити свої справи.
Інгредієнти:
Приготування:
800 г сирої картоплі натираємо на великій тертці. Трохи солимо і перемішуємо. Картопля пустить зайвий сік.
Форму для запікання змащуємо олією. На дно форми викладаємо половину картоплі. Картоплю необхідно віджати.
Наступним шаром викладаємо 500 г фаршу. Можна його відразу посолити та додати спеції, я просто зробила це поверх. Фарш посипаємо зеленою цибулею, можна звичайною.
Картоплю, що залишилася, віджимаємо і змішуємо з 1 яйцем, 80 г тертого сиру і меленим перцем за смаком. Перемішати.
Викладаємо на фарш картопляно-сирну масу.
Накриваємо запіканку фольгою і ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 60 хвилин. Потім знімаємо фольгу і залишаємо ще на 15 хвилин, щоб запіканка підрум’янилася.
Запіканка з картоплі та фаршу готова. Простий та швидкий рецепт.
Картопляна запіканка це завжди чудовий варіант вечері для всієї родини. Приготуйте за цим рецептом так просто і смачно.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…