Рецепт одного з моїх улюблених салатів з курячою печінкою. Поєднання продуктів є вдалим, цей салат часто гість на нашому столі. Інгредієнтів у складі мало і всі вони доступні. Готується просто та швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінку я використовуватиму курячу, я вже видалила все непотрібне. У каструлі кип’ячу воду, солю до смаку. Додаю 1 лавровий лист та кілька горошин суміші перців.
Відправляю печінку. Після закипання вогонь виставляю середній, має бути середнє кипіння. Піну зняти. Варити після закипання 5-6 хвилин.
Готовність можна перевірити після 5 хвилин варіння. Просто розрізати шматочок. Якщо готово, вийняти та остудити.
На сковороду вливаємо олію. Обсмажуємо цибулю до м’якості. При обсмажуванні цибулі додаю 1 ч. л. цукру, трохи солі та перцю.
Натерти моркву, я натирала на тертці для моркви корейської. Додати моркву до цибулі.
Обсмажити ще 3-4 хвилини.
Тепер є два варіанти:
Відправляю овочі в миску.
Мариновані огірки натираємо на тертці і, якщо багато рідини, віджимаємо.
Остиглу печінку нарізати і відправити в миску. Можна додати сіль та перець, якщо не достатньо. Орієнтуйтеся на свій смак. Додати трохи майонезу, перемішати – і салат готовий.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…