Інгредієнти:
- Макарони – 1/2 упаковки
- Фарш (у мене курячий) – 500 г
- Цибуля – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Сир – 100 г
- Сіль, перець – за смаком.
- Вода – 1/2 склянки
Приготування:
- Одну цибулину дрібно нарізаємо.
- Три помідори нарізаємо невеликими шматочками.
- Макаронів висипаємо у форму для запікання. Беріть макаронні вироби твердих сортів. Їх злегка солимо.
- Потім рівномірно викладаємо помідори. Їх теж трохи солимо.
- Далі рівномірним шаром викладаємо фарш (у мене курячий). Його солимо і перчимо до смаку.
- Зверху викладаємо цибулю. Вливаємо пів склянки води або м’ясного бульйону.
- Накриваємо фольгою та відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
- Потім виймаємо, посипаємо натертим сиром і відправляємо назад в духовку ще на 10 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
Смачнго!