У магазині таке не знайти – дуже смачне. Приготування «Простіше нікуди», просто з простих інгредієнтів. Сирно-яблучне печиво можна пекти хоч щодня, зовсім не набридає!
Інгредієнти:
Начинка
Тісто
Приготування:
З яблук зчищаємо шкірку та нарізаємо на маленькі кубики.
Сковороду змащуємо вершковим маслом і викладаємо яблука, додаємо цукор, корицю, лимонний сік і змішуємо.
Потім всипаємо родзинки, подрібнені горіхи і змішуємо, охолоджуємо.
У чашку вливаємо яйце, цукор, сіль та цедру лимона, перемішуємо. Викладаємо сир, додаємо олію і змішуємо.
Висипаємо борошно, розпушувач та змішуємо. Загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на 15 хвилин.
Ділимо на дві частини, розкочуємо в прямокутник і зрізаємо краї. Нарізаємо на маленькі квадратики.
На половину квадратів викладаємо начинку, на іншій половині робимо в центрі три надрізи.
Закриваємо начинку надрізаними квадратами, викладаємо на лист з папером для випічки.
Випікаємо 20-25 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…