Рецепти

Простіше не придумаєш: швидкий торт до чаю, все перемішав ложкою та в духовку

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати шоколадний торт із сметанним кремом. Дуже проста смакота до чаю.

Інгредієнти:

  • борошно 1 склянка
  • манна крупа 1 склянка
  • цукор 1 склянка
  • кефір 1 склянка
  • сода 0,5 ч. л.
  • ванільний цукор 1,5 ч.л.
  • масло вершкове 100 г
  • яйце 1 шт.
  • какао 3 ст.л
  • сметана 1 склянка
  • цукрова пудра 2 ст.л

Приготування:

У миску всипаємо склянку цукру, 1.5 ч. л. ванільного цукру, щіпку солі, склянку манки, склянку борошна, 3 ст. какао і все перемішуємо.

Далі додаємо 1 яйце, 100г розтопленого вершкового масла, склянку кефіру, пів чайної ложки соди. Перемішуємо до однорідності.

Викладаємо у форму (22 см) з пергаментом. Випікаємо 30-35 хвилин при 180 °C.

Остуджуємо та знімаємо верхівку для крихти.

До склянки густої сметани додаємо 2 ст.л цукрової пудри. Перемішуємо.

Змащуємо верхівку коржа кремом і зверху посипаємо крихтою.

Наш шоколадний торт готовий. Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…