Ділюсь одним з улюблених рецептів печива на кефірі.
Інгредієнти:
Приготування:
Масло перетерти руками з цукром і борошном в дрібну крихту. Прибрати в холодильник поки що готуємо тісто
Борошно перемішати із сіллю та розпушувачем. Натерти на борошно на великій тертці заморожене вершкове масло. Перемішати з борошном масло. Додати по трохи холодний кефір, поступово замішуючи тісто. Тісто розділити на 6 частин та прибрати на 30 хвилин у холодильник.
Розкотити кожну порцію тіста тонко (2 мм приблизно). Зверху викласти штрейзель. І так усі шари. Останній шар посипати звичайним цукром. Нарізати на ромби чи квадрати. Викласти на пергаментний папір. Випікати 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…