Вечеря на швидку руку. Просто обожнюю готувати цю страву на вечерю чи обід, нічого складного. І на виході одразу і гарнір та м’ясо. Усі залишаються завжди ситі та задоволені. Спробуйте цей простий спосіб приготування смачної хрусткої картоплі.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту нашаткуємо. Викладаємо у форму та переминаємо руками
Посолити і поперчити
Всипаємо паприку. Додамо олію і перемішаємо
Помиту картоплю наріжемо на тонкі пластини. Викладаємо на капусту
Сало і реберця наріжемо на шматочки. Можна додати м’яса. Викладаємо на картоплю. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 45-50 хвилин. Якщо немає сала, то зверху трохи поливаємо олією.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…