Вечеря на швидку руку. Просто обожнюю готувати цю страву на вечерю чи обід, нічого складного. І на виході одразу і гарнір та м’ясо. Усі залишаються завжди ситі та задоволені. Спробуйте цей простий спосіб приготування смачної хрусткої картоплі.
Інгредієнти:
- Картопля 1 кг.
- Капуста 500 г
- Сало 250 г
- Реберця 150 г
- Паприка 1-2 ч. л.
- Олія 3 ст.л.
- Сіль перець
Приготування:
Капусту нашаткуємо. Викладаємо у форму та переминаємо руками
Посолити і поперчити
Всипаємо паприку. Додамо олію і перемішаємо
Помиту картоплю наріжемо на тонкі пластини. Викладаємо на капусту
Сало і реберця наріжемо на шматочки. Можна додати м’яса. Викладаємо на картоплю. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 45-50 хвилин. Якщо немає сала, то зверху трохи поливаємо олією.
Смачного!!!