Повітряний пиріг із абрикосами на кефірі ідеальний до столу під час сезону стиглих фруктів. Він готується дуже просто із бюджетних продуктів. Навіть якщо ви не любите працювати із тістом, боятися цього рецепту не варто. Адже основа виходить досить рідкою. Тому складнощів з її приготуванням не виникне навіть у господарок-початківців. Як вже зрозуміло з назви тісто замішуватимемо на основі кефіру. Продукт може бути будь-якої жирності. Крім кефіру до складу тіста входить вершкове масло та яйця. Масло має бути якісною, без наявності у складі жирів рослинного походження. Його жирність має бути не менше 82,5%. Яйця використовуємо великі з яскравим жовтком. У цьому випадку тісто набуде красивого золотистого відтінку.
Доповнюватимемо пиріг абрикосами. Фрукти мають бути стиглими, ароматними та солодкими. Важливо, щоб вони були досить щільними та не розпадалися. Якщо вони містять багато соку, то пиріг може вийти клейким. Тому шматочки краще посипати крохмалем. Абрикоси обов’язково пробуємо перед включенням до складу.
Інгредієнти:
Приготування:
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…