Швидка, бюджетна, повітряна та дуже м’яка випічка! Мої гості були в захваті та просили добавку. Готується з найпростіших і найменших інгредієнтів, а смак просто приголомшливий! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику миску розбиваємо яйця, насипаємо цукор, ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
Вливаємо молоко, перемішуємо. Вливаємо олію, змішуємо.
Насипаємо борошно пшеничне, розмішуємо. Всипаємо розпушувач, розмішуємо.
Поділяємо масу на дві частини. В одну частину всипаємо какао та добре перемішуємо.
Форму для запікання 18 см. застилаємо пергаментом, змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Вливаємо шоколадну масу та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку – на 15 хвилин.
Готовий корж змащуємо варенням та вливаємо другу частину білої маси.
Випікаємо ще 15-20 хвилин. Готовому пирогу даємо охолонути.
Зверху змащуємо джемом і за бажанням прикрашаємо горішками. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…