Нове

Повітряний бісквітний рулет до чаю. Рулет без крему на швидку руку

Поспішаю з вами поділитися рецептом повітряного бісквітного рулету до чаю. Найцікавіше, що ми не будемо готувати крем, нам просто знадобляться фрукти і сухофрукти. Рулет можна приготувати на швидку руку буквально за пів години. Простий варіант випічки не тільки для сімейного чаювання, але і для зустрічі з друзями. В якості начинки для рулету я вибрала яблуко, чорнослив і курагу.

Бісквітний рулет з яблуками і сухофруктами:

Тісто:

  • Яйця – 4 шт
  • Цукор – 100 г
  • Борошно – 130 г
  • Дрібка солі

Начинка:

  • Яблуко – 1 шт
  • Курага – 50 г
  • Чорнослив – 50 г

Приготування:

Для початку готуємо начинку. На великій тертці натираємо 1 яблуко, нарізаємо дрібно 50 г чорносливу і 50 г кураги. Деко застилаємо пергаментом. Якщо ви не впевнені в своєму пергаменті можна змастити його олією. На листу розподіляємо натерте яблуко, зверху посипаємо чорносливом і курагою.

Тепер можна приготувати тісто, але не забудьте заздалегідь включити духовку для розігріву, оскільки тісту стояти не можна, інакше вийде все повітря і бісквіт не підніметься. Отже, збиваємо міксером 4 яйця з дрібкою солі до появи пишної піни, потім додаємо по чуть-чуть 100 г цукру. Збиваємо 5-7 хвилин. Маса повинна стати світлою, досить щільною і сильно збільшитися в обсязі.

Потім просіваємо 130 г борошна і замішуємо тісто акуратно лопаткою знизу вгору. Довго не мішаємо, а просто з’єднуємо інгредієнти.

Виливаємо тісто на начинку і рівномірно розподіляємо.

Ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 15 хвилин.

З гарячого готового рулету знімаємо пергамент і відразу звертаємо рулет.

Накриваємо рулет рушником і повністю охолоджуємо.

Бісквітний рулет посипаємо цукровою пудрою.

Ніжний, повітряний, просто приголомшливий рулет з соковитою начинкою. Можна за смаком додати горішки, родзинки, корицю і тд. Проста і смачна випічка до чаю.

Смачного!

Нове

Популярне