Мабуть, найсмачніша закуска з риби.
Чіпси виходять повітряними, хрусткими, а в поєднанні з фірмовим соусом – роблять смак цієї страви незабутньою.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе минтаю розморожуємо в трохи підсоленій воді. Розморожену рибу перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. У чашу міксера розбиваємо два яйця, додаємо щіпку солі і все добре збиваємо. У миску з борошном додаємо крохмаль, наливаємо 200 мл пива і акуратно все перемішуємо. У миску додаємо збиті яйця, наливаємо 50 мл пива і все перемішуємо. Минтай ріжемо на невеликі шматочки, обвалюємо в борошні, потім занурюємо в кляр і смажимо до готовності у великій кількості олії. Готові шматочки викладаємо на паперовий рушник.
До таких чіпсів відмінно підійде соус: до піали з майонезом додаємо цедру лимона і натираємо половинку часнику. Додаємо дрібно нарізаний кріп, дрібку меленого перцю та кілька столових ложок сметани. Все добре перемішуємо, посипаємо зверху копченою паприкою і подаємо з рибними чіпсами на стіл.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…