Мабуть, найсмачніша закуска з риби.
Чіпси виходять повітряними, хрусткими, а в поєднанні з фірмовим соусом – роблять смак цієї страви незабутньою.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе минтаю розморожуємо в трохи підсоленій воді. Розморожену рибу перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. У чашу міксера розбиваємо два яйця, додаємо щіпку солі і все добре збиваємо. У миску з борошном додаємо крохмаль, наливаємо 200 мл пива і акуратно все перемішуємо. У миску додаємо збиті яйця, наливаємо 50 мл пива і все перемішуємо. Минтай ріжемо на невеликі шматочки, обвалюємо в борошні, потім занурюємо в кляр і смажимо до готовності у великій кількості олії. Готові шматочки викладаємо на паперовий рушник.
До таких чіпсів відмінно підійде соус: до піали з майонезом додаємо цедру лимона і натираємо половинку часнику. Додаємо дрібно нарізаний кріп, дрібку меленого перцю та кілька столових ложок сметани. Все добре перемішуємо, посипаємо зверху копченою паприкою і подаємо з рибними чіпсами на стіл.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…