Берлінери – це смажені повітряні пончики з начинкою всередині. На другий день не втрачають свого смаку: тісто таке ж м’яке, пористе і не гумове, а начинка може змінюватись в залежності від ваших уподобань (джем, крем, шоколад, конфітюр, згущене молоко і так далі). Берлінери можна не лише цукровою пудрою посипати, а й вмочити у шоколад. Виходить справді смачно, можна їсти і не зупинитися! Не дарма ж їх так любить велика кількість людей. Не закликаю їсти пончики щодня, але іноді можна дозволити. Це дуже смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішуємо жовтки, цукор, сіль та ванільний цукор. Додаємо тепле молоко.
Просіюємо трохи борошна і всипаємо дріжджі швидкодіючі, розмішаємо. Якщо дріжджі звичайні сухі, розведіть їх попередньо в теплому молоці.
Замішуємо однорідне тісто з додаванням м’якого вершкового масла. Залишаємо на 40-60 хвилин у теплі.
Через цей час розкочуємо тісто завтовшки 1,5 см і вирізаємо пончики діаметром 7 см, залишки тіста збираємо, даємо відпочити і розкочуємо.
Пончики накриваємо, залишаємо на 20 хвилин перед смаженням.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Охололі пончики протикаємо і наповнюємо вареним згущеним молоком. Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…