Виходять повітряними, м’якими та дуже смачними. Готуються з бюджетних продуктів, без яєць та без замісу тіста. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Сиру картоплю нарізаємо на тонкі скибочки і перекладаємо в тарілку. Готуємо на пару, протягом 15 хвилин.
Перекладаємо в миску і розминаємо товкачем. Додаємо трохи води та змішуємо. Вливаємо воду, що залишилася, змішуємо. Додаємо сухі дріжджі, цукор і змішуємо та залишаємо на п’ять хвилин. Вливаємо олію, насипаємо сіль і борошно, добре змішуємо лопаткою.
Накриваємо кришкою та залишаємо на годину.
Перекладаємо тісто на стіл (присипаний борошном) і формуємо в кулю. Розділяємо на 9 частин та формуємо кульки.
Перекладаємо у форму для запікання з пергаментом, накриваємо рушником і чекаємо, коли булочки збільшаться.
Трохи розпорошуємо водою, за бажанням посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку – на 15 хвилин.
Після випічки за бажанням змащуємо оливковою олією.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…