Виходять повітряними, м’якими та дуже смачними. Готуються з бюджетних продуктів, без яєць та без замісу тіста. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Сиру картоплю нарізаємо на тонкі скибочки і перекладаємо в тарілку. Готуємо на пару, протягом 15 хвилин.
Перекладаємо в миску і розминаємо товкачем. Додаємо трохи води та змішуємо. Вливаємо воду, що залишилася, змішуємо. Додаємо сухі дріжджі, цукор і змішуємо та залишаємо на п’ять хвилин. Вливаємо олію, насипаємо сіль і борошно, добре змішуємо лопаткою.
Накриваємо кришкою та залишаємо на годину.
Перекладаємо тісто на стіл (присипаний борошном) і формуємо в кулю. Розділяємо на 9 частин та формуємо кульки.
Перекладаємо у форму для запікання з пергаментом, накриваємо рушником і чекаємо, коли булочки збільшаться.
Трохи розпорошуємо водою, за бажанням посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку – на 15 хвилин.
Після випічки за бажанням змащуємо оливковою олією.
Смачного!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…