Основа – це помідорки, бажано щільні та соковиті. Такі вже є у продажу.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця попередньо відварюємо і чистимо від шкаралупи.
Помідорки миємо, сушимо і ріжемо кружальцями по сантиметру завтовшки. Беремо по дві середні часточки, решту можна пустити на салат або з’їсти в процесі приготування.
Чотири перепелині яйця ріжемо навпіл, підуть для прикраси. Якщо яйця курячі, то два яйця ріжемо, як і помідори, кільцями. Відкладаємо по два середні кільця на блюдечко.
Інші яйця дрібно ріжемо або натираємо на дрібній терці, так само чинимо з плавленим сирком.
Тиснемо або дрібно рубаємо пару зубків часничку, кладемо в миску з сиром і яйцями. Присмачуємо ложкою – двома майонезу.
Добре перемішуємо до однорідності. Пробуємо на сіль, якщо потрібно додаємо до смаку. Спеції можна будь-які, які до вподоби.
Часник і майонез беріть на власний розсуд: трохи більше або менше.
На кружечки помідорів викладаємо по ложці сирної заправки. Можна зеленню присипати трохи.
До намазки кладемо половинки або кружечки яєць. Можна збоку прилаштувати, а можна покласти зверху.
Закуска готова. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…