Влітку завжди готую такий торт із ягодами. Ніжний смак та приголомшливий аромат! Готується швидко, легко та без випічки. Можна готувати хоч щодня, міняючи ягоди!
Інгредієнти:
Основа
Мусс
Приготування:
Печиво подрібнюємо до крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло та знову подрібнюємо.
Пересипаємо у форму 18 см, притискаємо за допомогою склянки.
Листовий желатин заливаємо водою.
У сотейник кладемо ягоди, цукор і варимо на слабкому вогні до розчинення цукру. Подрібнюємо блендером.
У чистий сотейник викладаємо листя желатину та розплавляємо на слабкому вогні. Заливаємо пюре з ягід та знову блендерим.
У миску кладемо маскарпоне, сметану, цукрову пудру і збиваємо міксером.
Через сито додаємо ягоди та перемішуємо міксером. У мисці збиваємо міксером вершки.
Поступово викладаємо до ягідної маси, розмішуємо. Перекладаємо у форму, вирівнюємо, накриваємо плівкою.
Ставимо в холодильник на 4 години.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…