Поки багато мандаринів і йде сезон, готуємо з них ніжний, соковитий і смачний пиріг до чаю на святковий стіл. Пиріг на столі виглядає дуже красиво та апетитно, а робиться простіше простого та швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику миску розбиваємо яйця, кладемо цукровий пісок і збиваємо міксером до однорідності. Вливаємо молоко, соняшникову олію і ще раз збиваємо міксером.
У борошно додаємо соду, ванілін, розмішуємо і просіюємо в яєчну масу, збиваємо міксером до однорідності.
Мандарини розрізаємо навпіл, щоб вийшли кільця.
Дно форми, застелене для випікання папером, змащуємо маслом і присипаємо цукровим піском. Зверху викладаємо мандарини.
Заливаємо тістом, розрівнюємо та випікаємо 45 хвилин при 180 градусах. Готовий пиріг перевертаємо, знімаємо папір та подаємо на стіл!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…