Хрумкі баклажани в надзвичайно смачному соусі. Готую їх, в основному, до м’яса чи риби замість гарніру, але іноді як самостійну страву на вечерю.
Інгредієнти:
Соус:
Приготування:
Овочі (баклажани, перець і цибуля) ріжемо, часник рубаємо ножем.
Баклажани замочуємо в холодній підсоленій воді, приблизно хвилин на 20-30, баклажани не будуть гірчити і трохи просоляться. Далі обсушуємо їх паперовими. рушниками. І обвалюємо їх у крохмалі.
Потім обсмажуємо баклажани у великій кількості добре розігрітої рослинної олії, до легкого золотистого кольору та хрусткої скоринки.
Обсмажені баклажани перекладаємо в залізний друшляк або на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.
Готуємо соус. Змішуємо соєвий соус, кетчуп, оцет, цукор, 1/2 частину часнику, крохмаль та воду… соус готовий.
На сковороді обсмажуємо цибулю та часник, буквально по 1,2 хвилини далі додаємо перець і обсмажуємо ще кілька хвилин. Овочі повинні бути злегка сирими (не пересмаженими).
Потім до овочів додаємо баклажани, перемішуємо та заливаємо соусом, і помішуючи доводимо соус до загусання (це буквально 1,2 хвилини)
Знімаємо з вогню, перекладаємо на велику страву і одразу на стіл.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…