Кутя – обрядове православне блюдо. З’явилася вона в X столітті, коли Великий Князь Володимир прийняв християнство. Заморські священнослужителі передали традицію готувати її на Різдво.
Кутя в мультиварці з пшениці готується дуже швидко і просто. Кутя саме з пшениці вважається самим традиційним варіантом її готування і найбільш правильним.
В кутю, приготовану в мультиварці, додамо подрібнений волоський горіх, родзинки і мак. Три ці елементи також вважаються основними і класичними для створення будь-якої куті.
Готують кутю тільки в домашніх умовах і сьогодні це зробити дуже просто. Для того щоб приготувати кутю з пшениці в мультиварці, немає необхідності заздалегідь замочувати зерна.
Складові інградієнти:
Кроки приготування:
Готову страву сервіруємо, заливаємо рідким солодким медом і подаємо до столу. Кутя з пшениці з родзинками зварена в мультиварці готова.
Складові інградієнти:
Кроки приготування:
Сочиво має бути рідким, його традиційно подають в глиняних мисках і їдять ложкою.
Складові інградієнти:
Кроки приготування:
При подачі на стіл полити коливо варенням. За звичаєм коливо їдять з великої загальної посудини – керамічної миски або макітри.
Складові інградієнти:
Кроки приготування:
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…