Італійська кухня – найпоширеніша та найпопулярніша у всьому світі, завдяки таким стравам, як піца та спагеті. Вона дуже різноманітна та регіональна, у кожному регіоні є свої традиційні страви.
Я пропоную вам приготувати апетитну піцу-бургер з ароматним соусом песто, яку полюблять усі любителі “швидкої та смачної їжі”.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашу занурювального блендера відправляємо листя базиліку, кілька зубчиків часнику, півтори-дві жмені кедрових горіхів і натремо на дрібній тертці пармезан. У чашу наливаємо оливкову олію та пробиваємо все блендером.
Сир моцарела ріжемо на тонкі скибочки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Тонко нарізаємо запечену курячу грудку. Французький багет ріжемо вздовж на 2 частини, внутрішні частини щедро змащуємо соусом песто і викладаємо тонким шаром скибочки курячої грудки. Додаємо зверху скибочки моцарели та прикрашаємо наш фастфуд половинками томатів чері. Піцу-бутер перекладаємо на лист, покритий фольгою або пергаментом і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку (на самий верх) на 3 хвилини. Запікаємо в духовці із включеним верхнім нагрівальним елементом.
Готовий піца-бутер трохи обпалюємо газовим пальником, ріжемо на зручні шматочки і подаємо до столу, прикрасивши зверху соусом песто. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…