Нове

Піца-бургер з ароматним соусом песто

Італійська кухня – найпоширеніша та найпопулярніша у всьому світі, завдяки таким стравам, як піца та спагеті. Вона дуже різноманітна та регіональна, у кожному регіоні є свої традиційні страви.

Я пропоную вам приготувати апетитну піцу-бургер з ароматним соусом песто, яку полюблять усі любителі “швидкої та смачної їжі”.

Інгредієнти:

  • Французький багет – 1 шт
  • Базилік – 5 гілочок
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сир моцарела – 2 кульки
  • Кедрові горішки – 2 жмені
  • Сир пармезан – 15-20 г
  • Оливкова олія – ​​50-70 мл
  • Запечене куряче філе
  • Томати черрі

Приготування:

У чашу занурювального блендера відправляємо листя базиліку, кілька зубчиків часнику, півтори-дві жмені кедрових горіхів і натремо на дрібній тертці пармезан. У чашу наливаємо оливкову олію та пробиваємо все блендером.

Сир моцарела ріжемо на тонкі скибочки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Тонко нарізаємо запечену курячу грудку. Французький багет ріжемо вздовж на 2 частини, внутрішні частини щедро змащуємо соусом песто і викладаємо тонким шаром скибочки курячої грудки. Додаємо зверху скибочки моцарели та прикрашаємо наш фастфуд половинками томатів чері. Піцу-бутер перекладаємо на лист, покритий фольгою або пергаментом і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку (на самий верх) на 3 хвилини. Запікаємо в духовці із включеним верхнім нагрівальним елементом.

Готовий піца-бутер трохи обпалюємо газовим пальником, ріжемо на зручні шматочки і подаємо до столу, прикрасивши зверху соусом песто. Смачного!

Нове

Популярне