У шкільні та студентські роки я любила такі тістечка! Купувала у кожному буфеті. Тепер готую вдома сама – дуже швидко та просто.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку кладемо вершкове масло і збиваємо міксером. Всипаємо цукор і перемішуємо.
Вливаємо яйце, змішуємо міксером. Насипаємо борошна, розпушувача і змішуємо.
Пергамент посипаємо борошном і розкачуємо качалкою рівномірно масу. Робимо рівні краї, сформувавши прямокутник. Розмірами 22х32 см.
Розколюємо масу вилкою та випікаємо 12 хв, при 180 град. Розрізаємо навпіл і одну половину змащуємо варенням.
Зверху накриваємо другою половиною.
Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Поливаємо зверху на бісквіт.
Зверху прикрашаємо розтопленим молочним шоколадом та шпажкою робимо візерунок. Забираємо в холодильник на 15 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…