У шкільні та студентські роки я любила такі тістечка! Купувала у кожному буфеті. Тепер готую вдома сама – дуже швидко та просто.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку кладемо вершкове масло і збиваємо міксером. Всипаємо цукор і перемішуємо.
Вливаємо яйце, змішуємо міксером. Насипаємо борошна, розпушувача і змішуємо.
Пергамент посипаємо борошном і розкачуємо качалкою рівномірно масу. Робимо рівні краї, сформувавши прямокутник. Розмірами 22х32 см.
Розколюємо масу вилкою та випікаємо 12 хв, при 180 град. Розрізаємо навпіл і одну половину змащуємо варенням.
Зверху накриваємо другою половиною.
Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Поливаємо зверху на бісквіт.
Зверху прикрашаємо розтопленим молочним шоколадом та шпажкою робимо візерунок. Забираємо в холодильник на 15 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…