У шкільні та студентські роки я любила такі тістечка! Купувала у кожному буфеті. Тепер готую вдома сама – дуже швидко та просто.
Інгредієнти:
- Вершкового масла – 200 г
- Цукрового піску – 140 г
- Яєць – 1 штуку
- Борошна – 330 г
- Розпушувача – 10 г
- Варення – 150 г
- Білого шоколаду – 150 г
- Молочного шоколаду – 30 г
Приготування:
У чашку кладемо вершкове масло і збиваємо міксером. Всипаємо цукор і перемішуємо.
Вливаємо яйце, змішуємо міксером. Насипаємо борошна, розпушувача і змішуємо.
Пергамент посипаємо борошном і розкачуємо качалкою рівномірно масу. Робимо рівні краї, сформувавши прямокутник. Розмірами 22х32 см.
Розколюємо масу вилкою та випікаємо 12 хв, при 180 град. Розрізаємо навпіл і одну половину змащуємо варенням.
Зверху накриваємо другою половиною.
Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Поливаємо зверху на бісквіт.
Зверху прикрашаємо розтопленим молочним шоколадом та шпажкою робимо візерунок. Забираємо в холодильник на 15 хвилин.
Смачного!