Готується дуже легко, швидко, із простих інгредієнтів. Ділюсь рецептом.
Нереально смачне пісочне печиво!
Інгредієнти:
- Яйце – 1 штука
- М’яке вершкове масло – 100 г
- Цукрова пудра – 80 г
- Ванілін
- Розпушувач – 3 г
- Борошно – 180 г
- Яєчний жовток – 1 штука
- Горіхи (арахіс) – 70-80 г
Приготування:
У велику чашку викладаємо м’яке вершкове масло, вливаємо яйце, всипаємо ванілін, цукрову пудру і добре все змішуємо вилкою.
Насипаємо борошно з розпушувачем, перемішуємо ложкою і замішуємо тісто. Накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
Робочий стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і розкочуємо в пласт.
За допомогою форми або склянки вирізаємо кружечки.
Потім кожне кружальце змащуємо зверху збитим жовтком і посипаємо подрібненим арахісом (можна замінити на інші горіхи).
Викладаємо на лист, застелений папером для випічки. Випікаємо дванадцять хвилин, у розігрітій духовці до ста вісімдесяти градусів.
Смачного!