Ароматне, ніжне, пісочне печиво. За таким рецептом готую вже понад 10 років: “рецепт перевірений часом”. Готується дуже швидко та легко.
Інгредієнти:
М’яке вершкове масло – 115 г
Цукор – 60 г
Яєчний жовток – 1 штука
Борошно – 125 г
Вершки для збивання (жирність 30-33%) – 15 г
Крохмаль кукурудзяний – 15 г
Приготування:
У велику миску викладаємо м’яке вершкове масло, насипаємо цукок, ретельно змішуємо лопаткою, потім збиваємо міксером.
Додаємо яєчний жовток, вершки для збивання (жирністю 30-33%) та знову збиваємо міксером до однорідності.
Насипаємо борошно з крохмалем і перемішуємо лопаткою.
Перекладаємо тісто в кондитерський мішечок і формуємо печиво на деко . Відправляємо випікатися на 15 хвилин у розігрітій духовці до 170 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…