Рецепти

Пікантний салат з огірків, капусти та корейської моркви

Цей рецепт пікантного салату – це справжнє відкриття для тих, хто цінує неймовірні поєднання смаків та легкість приготування. Спробуйте цей салат і насолодіться смаком весняних овочів з корейським акцентом.

Інгредієнти:

  • Корейська морква – 250 г
  • Біла капуста – 200 г
  • Огірки – 3 шт
  • Лимонний сік – 1 ст. л
  • Рослинна олія – 3 ст. л
  • Молотий чорний перець – на смак
  • Сіль – на смак

Приготування:

Капусту нарізаємо тонкою соломкою. Огірки нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо нарізану капусту та огірки. Додаємо молотий перець, сіль, рослинну олію та лимонний сік. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин. Додаємо корейську моркву і ще раз перемішуємо. Перед подачею салат повинен настояти кілька годин в холодильнику.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…