Цей рецепт пікантного салату – це справжнє відкриття для тих, хто цінує неймовірні поєднання смаків та легкість приготування. Спробуйте цей салат і насолодіться смаком весняних овочів з корейським акцентом.
Інгредієнти:
- Корейська морква – 250 г
- Біла капуста – 200 г
- Огірки – 3 шт
- Лимонний сік – 1 ст. л
- Рослинна олія – 3 ст. л
- Молотий чорний перець – на смак
- Сіль – на смак
Приготування:
Капусту нарізаємо тонкою соломкою. Огірки нарізаємо невеликими кубиками. Змішуємо нарізану капусту та огірки. Додаємо молотий перець, сіль, рослинну олію та лимонний сік. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин. Додаємо корейську моркву і ще раз перемішуємо. Перед подачею салат повинен настояти кілька годин в холодильнику.