Рогалики з сирного тіста виходять дуже м’якими, буквально тануть у роті. При цьому специфічний смак сиру в тісті практично не відчувається, а цукру в ньому не багато або немає зовсім.
Це дозволяє використовувати будь-яку начинку: сир, горіхи, мак, повидло, шоколад, фрукти. Можна навіть включити фантазію і начинити, скажімо, куркою з грибами. Все в твоїх руках!
Ми зібрали підбірку з 5 оригінальних рецептів сирних рогаликів. Спробуй спекти і побачиш, що встояти перед ними практично неможливо.
Сир перед приготуванням тіста слід додатково перетерти через сито, тоді він не буде відчуватися в тесті.
Для випічки підійде продукт будь-якої жирності, але є закономірність: чим жирніше сир, тим більше тісту знадобиться борошна.
Простий і смачний варіант, що не вимагає доповнень, присипок або начинок.
Перетри через сито сир і змішай його з м’яким маслом до однорідного стану.
Просій борошно і з’єднай його з сіллю і розпушувачем.
Змішай все до отримання еластичного тіста.
Скачай тісто в кулю, накрий плівкою і відправ на 30 хвилин в холодильник.
Розкачай охолоджене тісто шаром в 5 мм. Посип його цукром і розкачай качалкою до однорідності.
Розділи коло тіста на рівні трикутники, як піцу.
Скрути з кожного рогалик від широкої частини до вузької.
Розклади рогалики на змащене маслом деко і змасти зверху жовтком.
Випікати 20 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Смачного!
Перемішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Додай шматочки масла і розітри руками.
Натри на середній тертці сир, змішай його з творогом і отриманої крихтою. Заміси еластичне тісто.
На присипаній борошном поверхні розкачай тісто в прямокутник і наріж його на трикутники.
Зверни трикутники в рулети. Виклади їх на застелене пергаментом деко.
Готуй випічку пів години в розігрітій до 190 градусів духовці. Рогалики повинні придбати злегка золотистий відтінок.
смачного!
Додай в борошно сир, цукор, 1 яйце і нарізане кубиками масло.
Виміси тісто і скачай його в кулю. Загорни в харчову плівку і відправ в холодильник приблизно на 40 хвилин.
Розділи білок і жовток залишився. Для начинки подрібни горіхи, змішай з цукром і яєчним білком.
Розкачай тісто в круглий пласт, поділи його на трикутники. На ширшу частину кожного виклади ложку горіхової начинки.
Загорни рогалики, змасти збитим жовтком.
Готуй хвилин 20 при 230 градусах, попередньо змастивши деко олією. Готову випічку прикрась цукровою пудрою.
Охолоджені вершкові сир і масло переклади в комбайн, посоли і збивай на низькій швидкості. Далі поступово додавай борошно, щоб замісити тісто.
Оберни основу в харчову плівку і заховай на ніч в холодильник.
На ранок в мак з третиною склянки води, додай мед, лимонний сік і цедру. Вари на невеликому вогні, поки суміш не загусне.
Дістань з холодильника тісто, розкачай в прямокутник і поділи на 3 рівні частини. Запакуй їх у плівку і відправ на годину в холодильник.
Кожен шматок тіста розкачай в тонкий пласт і розділи на рівні трикутники. Розподіли по ним начинку і скачай в рогалики.
Змасти їх яйцем, посип цукром і корицею. Випікати хвилин 30 при 180 градусах.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…