Нове

Печиво з шоколадною крихтою, яке тане в роті: швидко, легко та дуже смачно

Печиво з шоколадною крихтою готувати одне задоволення. Дуже швидко, легко та просто. Печиво виходить ароматне, злегка хрустке, дуже смачне і тане в роті – неможливо відірватися!

Інгредієнти:

На 9-10 штук

  • Яйце (середнє) – 1 штука
  • Вершкове масло – 130 г
  • Цукор – 90 г (50 г тростинного і 40 грамів звичайного)
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Шоколад (краплі або звичайний гіркий) – 60 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванілін – щіпка

Приготування:

У миску кладемо розм’якшене вершкове масло, додаємо тростинний і звичайний цукор і добре все змішуємо (якщо немає тростинного цукру, його можна замінити на звичайний).

Додаємо яйце і знову добре змішуємо.

Потім додаємо трохи борошна, сіль, ванілін, розпушувач і добре змішуємо все до однорідності.

Потім додаємо шоколадні краплі (якщо їх немає, то можна взяти звичайний гіркий шоколад і подрібнити його на шматочки).

Всипаємо решту борошна і замішуємо тісто (має вийти м’яке і липке).

Вологими руками відщипуємо невеликі шматочки, розміром трохи більше, ніж волоський горіх, формуємо кульки і викладаємо на лист, застелений папером для випікання. Печиво зверху трохи притискаємо і випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хвилин.

Печиво готове. Смачного!!

Нове

Популярне