Замість родзинок можна використовувати інші сухофрукти або свіжі ягоди (шматочки полуниці, смородину).
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто:
Духовку включаю розігріватись до 200°С.
Родзинки потрібно запарити окропом на 5 хвилин, промити і просушити. М’яке вершкове масло збиваю з цукром та сіллю, 5-7 хвилин. Повинна вийти пишна та світла маса.
Додаю яйце і збиваю ще 2…3 хвилини.
Натираю цедру лимона. Приблизно 1/5 лимона. Її можна замінити на ваніль чи ванільний цукор. Борошно змішую з розпушувачем. Просіюю в миску.
Добре перемішую лопаткою. В останню чергу додаю родзинки чи інші добавки. Тісто однорідне, м’яке та злегка прилипає до рук.
Можливо, коли замішуватимете тісто, воно здасться занадто липким, не поспішайте додавати борошно – формувати буде легко.
Формую кульки розміром із волоський горіх. Викладаю на лист покритий пергаментом, на відстані один від одного. Злегка притискаю, щоб вийшли коржики.
При 200 ° С випікаю печиво 15 хвилин.
Печиво м’яке з хрусткою скоринкою, якщо хочете хрумке – збільшуйте час випічки на 2-5 хвилин. Якщо печиво залишиться наступного дня – стане ще смачнішим)
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…