Рецепти

Печиво пісочне “Сердечка”

Солодкі рецепти завжди тримають вас в теплі та комфорті, а печиво пісочне “Сердечка” для такої події ідеальний варіант. Завдяки ніжному та ароматному тісту, ви зможете створити справжні шедеври домашньої кондитерської.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 190 г
  • Цукрова пудра – 75 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванільний цукор – 1 ч. л
  • Яєчний білок – 1 шт
  • Борошно – 225 г

Приготування:

Змішуємо м’яке вершкове масло за допомогою міксера з цукровою пудрою, ванільним цукром і сіллю. Додаємо білок та знову добре перемішуємо. Засипаємо борошно, тісто повинно бути дуже ніжним. Перекладаємо готове тісто в кондитерський мішок або шприц і викладаємо на пергамент. Форму можна вибрати будь-яку. Випікаємо при 180 градусах 12 хвилин, печиво не повинно мати темного кольору.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…