Солодкі рецепти завжди тримають вас в теплі та комфорті, а печиво пісочне “Сердечка” для такої події ідеальний варіант. Завдяки ніжному та ароматному тісту, ви зможете створити справжні шедеври домашньої кондитерської.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішуємо м’яке вершкове масло за допомогою міксера з цукровою пудрою, ванільним цукром і сіллю. Додаємо білок та знову добре перемішуємо. Засипаємо борошно, тісто повинно бути дуже ніжним. Перекладаємо готове тісто в кондитерський мішок або шприц і викладаємо на пергамент. Форму можна вибрати будь-яку. Випікаємо при 180 градусах 12 хвилин, печиво не повинно мати темного кольору.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…