Пропоную приготувати швидке та смачне печиво на кефірі. Рецепт дуже простий. Продукти доступні. Для приготування міксер не потрібно, та й прибирати тісто перед розкочуванням в холодильник теж не потрібно. Печиво виходить дуже смачним, м’яким усередині та з цукровою скоринкою зовні.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднаємо яйце, цукор та сіль. Перемішаємо віночком. Додамо рослинну олію та кефір. Перемішуємо. Додамо трохи цедри апельсина (або лимона).
З’єднаємо борошно та розпушувач. Добре перемішаємо. Всипаємо борошно в яєчну суміш. Поки що зручно перемішуємо лопаткою. А тепер руками замішуємо м’яке тісто.
Стіл та тісто припилюємо борошном. І розкочуємо тісто в пласт завтовшки близько 3-4 мм. Вирізаємо кола діаметром 7-8 см.
Тепер формуємо печиво. Вмочуємо кружок однією стороною в цукор. Згортаємо навпіл, так щоб цукор був усередині. І повертаючи, скріплюємо вушко. З’єднуємо міцно, щоб при випіканні печиво не розкрилося.
Обмочуємо верхівку печива в цукор і викладаємо на лист.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 ° С близько 20 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…