Пропоную приготувати швидке та смачне печиво на кефірі. Рецепт дуже простий. Продукти доступні. Для приготування міксер не потрібно, та й прибирати тісто перед розкочуванням в холодильник теж не потрібно. Печиво виходить дуже смачним, м’яким усередині та з цукровою скоринкою зовні.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднаємо яйце, цукор та сіль. Перемішаємо віночком. Додамо рослинну олію та кефір. Перемішуємо. Додамо трохи цедри апельсина (або лимона).
З’єднаємо борошно та розпушувач. Добре перемішаємо. Всипаємо борошно в яєчну суміш. Поки що зручно перемішуємо лопаткою. А тепер руками замішуємо м’яке тісто.
Стіл та тісто припилюємо борошном. І розкочуємо тісто в пласт завтовшки близько 3-4 мм. Вирізаємо кола діаметром 7-8 см.
Тепер формуємо печиво. Вмочуємо кружок однією стороною в цукор. Згортаємо навпіл, так щоб цукор був усередині. І повертаючи, скріплюємо вушко. З’єднуємо міцно, щоб при випіканні печиво не розкрилося.
Обмочуємо верхівку печива в цукор і викладаємо на лист.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 ° С близько 20 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…