Рецепти

Печериці в карамельній глазурі на закуску

В голову прийшла ідея зробити карамелізовані печериці, а оскільки я не дуже люблю користуватися рецептами з інтернету, я зробила їх на свій смак. Вийшло дуже смачно і я з упевненістю рекомендую і вам приготувати. Якщо любите кисло-солодкий смак, повинні оцінити.

Інгредієнти:

  • Печериці – 300 г
  • Соєвий соус – 100 г
  • Цукор – 1,5 ст.л.
  • Сік лимона – 1 ст.л.
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.

Приготування:

  • Отже, перш за все промила і почистила печериці.
  • У невелику сковороду влила соєвий соус, рослинну олію, сік лимона.
  • Додала цукор (можна замінити на мед).
  • На середньому вогні прогрілася до повного розчинення цукру.
  • Виклала печериці.
  • Не додаючи води кип’ятити на вогні вище середнього.
  • У процесі приготування виділиться сік, так і повинно бути.
  • Випарується до загустіння соусу.
  • Як тільки з’явилися великі бульбашки, зняла з вогню і залишила до повного охолодження.
  • Подала на стіл в охолодженому вигляді.

Також читайте: САЛАТ З КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ. ВСЬОГО 3 ІНГРЕДІЄНТИ, І СМАЧНИЙ САЛАТ ГОТОВИЙ

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…