В голову прийшла ідея зробити карамелізовані печериці, а оскільки я не дуже люблю користуватися рецептами з інтернету, я зробила їх на свій смак. Вийшло дуже смачно і я з упевненістю рекомендую і вам приготувати. Якщо любите кисло-солодкий смак, повинні оцінити.
Інгредієнти:
- Печериці – 300 г
- Соєвий соус – 100 г
- Цукор – 1,5 ст.л.
- Сік лимона – 1 ст.л.
- Рослинна олія – 1 ст.л.
Приготування:
- Отже, перш за все промила і почистила печериці.
- У невелику сковороду влила соєвий соус, рослинну олію, сік лимона.
- Додала цукор (можна замінити на мед).
- На середньому вогні прогрілася до повного розчинення цукру.
- Виклала печериці.
- Не додаючи води кип’ятити на вогні вище середнього.
- У процесі приготування виділиться сік, так і повинно бути.
- Випарується до загустіння соусу.
- Як тільки з’явилися великі бульбашки, зняла з вогню і залишила до повного охолодження.
- Подала на стіл в охолодженому вигляді.
Також читайте: САЛАТ З КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ. ВСЬОГО 3 ІНГРЕДІЄНТИ, І СМАЧНИЙ САЛАТ ГОТОВИЙ