Нове

Печериці в карамельній глазурі на закуску

В голову прийшла ідея зробити карамелізовані печериці, а оскільки я не дуже люблю користуватися рецептами з інтернету, я зробила їх на свій смак. Вийшло дуже смачно і я з упевненістю рекомендую і вам приготувати. Якщо любите кисло-солодкий смак, повинні оцінити.

Інгредієнти:

  • Печериці – 300 г
  • Соєвий соус – 100 г
  • Цукор – 1,5 ст.л.
  • Сік лимона – 1 ст.л.
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.

Приготування:

  • Отже, перш за все промила і почистила печериці.
  • У невелику сковороду влила соєвий соус, рослинну олію, сік лимона.
  • Додала цукор (можна замінити на мед).
  • На середньому вогні прогрілася до повного розчинення цукру.
  • Виклала печериці.
  • Не додаючи води кип’ятити на вогні вище середнього.
  • У процесі приготування виділиться сік, так і повинно бути.
  • Випарується до загустіння соусу.
  • Як тільки з’явилися великі бульбашки, зняла з вогню і залишила до повного охолодження.
  • Подала на стіл в охолодженому вигляді.

Також читайте: САЛАТ З КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ. ВСЬОГО 3 ІНГРЕДІЄНТИ, І СМАЧНИЙ САЛАТ ГОТОВИЙ

Нове

Популярне