Закуска з таких грибів підкорить будь-якого гурмана! Гриби можна подати як самостійне блюдо, зі свіжою зеленню
Гриби миємо, ріжемо середніми часточками, солимо і чекаємо 1 годину. Потім промиваємо гриби від зайвої солі і обсушуємо паперовими рушниками.
Збиваємо два яйця з сіллю і меленим часником.
У панірувальні сухарі тремо на дрібній тертці пармезан.
Беремо часточки грибів, обмакуємо в яйці, потім в поніровочних сухарях. Розігріваємо фритюрницю і готуємо гриби 3-5 хвилин.
Смачного!
Також читайте: КАРТОПЛЯ, ПРИГОТОВАНА В СМЕТАННОМУ КЛЯРІ — СПРАВЖНІЙ ДЕЛІКАТЕС
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…