Нове

Печериці в хрусткій сирній скоринці, смажені у фритюрі

Закуска з таких грибів підкорить будь-якого гурмана! Гриби можна подати як самостійне блюдо, зі свіжою зеленню

Складові

  • 600 г Печериць
  • 60 г Сиру пармезан
  • 100 г Панірувальних сухарів
  • Яйця 2 шт.
  • Сушений мелений часник
  • сіль
  • Олія для фритюру

Як приготувати

Гриби миємо, ріжемо середніми часточками, солимо і чекаємо 1 годину. Потім промиваємо гриби від зайвої солі і обсушуємо паперовими рушниками.

Збиваємо два яйця з сіллю і меленим часником.

У панірувальні сухарі тремо на дрібній тертці пармезан.

Беремо часточки грибів, обмакуємо в яйці, потім в поніровочних сухарях. Розігріваємо фритюрницю і готуємо гриби 3-5 хвилин.

Смачного!

Також читайте: КАРТОПЛЯ, ПРИГОТОВАНА В СМЕТАННОМУ КЛЯРІ — СПРАВЖНІЙ ДЕЛІКАТЕС

Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.

Нове

Популярне